مدل سازی اثرات گسیل خود به خودی-تقویت شده و اثرات گرمایی دریک لیزر فیبری دو غلافی ایتربیومی درکارکرد کلیدزنی ناکنا (محمدرضا عبدالحسینی مقدم ، سیدرضا زارع کلاته، شریفه شاهی، حسین ثقفی فر)

Authors
abstract

در این تحقیق یک مدل موج رونده چند طول موجی در حوزه زمان و گستره µm 1.1 - 0.9 ، برای شبیه سازی طیف گسیل خودبه خودی تقویت شده در محیط بهره فیبری ایتربیومی مورد استفاده قرار گرفته است. نشان داده می شود که به چه میزان انتخاب طول موج دمش، در مشخصه های بهره و ase همچنین کارکرد کلیدزنی- q ( با یک  بلور )، می­تواند موثر باشد. استفاده از طول موج های دمش 915 و nm 950 نانومتر اگرچه می تواند با ایجاد یک طیف پهن، شرایط مناسبی را برای قفل شدگی مد فراهم سازد، ولی در رژیم کلیدزنی q ناکنا، به تولید تپ های کم انرژی منجر خواهد شد. این کاهش در شدت، همچنین سطح توانی ase و انرژی هر تپ، می تواند به تولید گرمای بیشتر در جاذب (در فاصله بین دو تپ) منجر شود. این اثر در توان متوسط بالا، عامل پرش و تغییر تدریجی در نرخ تکرار و انرژی هر تپ خواهد شد.

Upgrade to premium to download articles

Sign up to access the full text

Already have an account?login

similar resources

مدل سازی اثرات گسیل خود به خودی-تقویت شده و اثرات گرمایی دریک لیزر فیبری دو غلافی ایتربیومی درکارکرد کلیدزنی ناکنا (محمدرضا عبدالحسینی مقدم ، سیدرضا زارع کلاته، شریفه شاهی، حسین ثقفی فر)

در این تحقیق یک مدل موج رونده چند طول موجی در حوزه زمان و گستره µm 1.1 - 0.9 ، برای شبیه‌سازی طیف گسیل خودبه‌خودی تقویت ‌شده در محیط بهره فیبری ایتربیومی مورد استفاده قرار گرفته است. نشان داده می شود که به چه میزان انتخاب طول موج دمش، در مشخصه های بهره و ASE همچنین کارکرد کلیدزنی- Q ( با یک  بلور )، می­تواند موثر باشد. استفاده از طول موج های دمش 915 و nm 950 نانومتر اگرچه می تواند با ایجاد یک ط...

full text

ساخت یک لیزر ایتربیومی دو طول موجی تنظیم پذیر، با استفاده از یک AWG به عنوان گزینشکر طول موجی (محمدرضا عبدالحسینی مقدم )

در این مقاله ساخت یک لیزر دو طول موجی ایتربیومی فیبری تک مد با قابلیت گزینش پذیری یا تولید دو قله هم شدت در ناحیه طول موجی یک میکرون با کمترین فاصله طول موجی 0.53 و بیشترین فاصله nm 12.2 گزارش شده است. یک توری موجبر آرایه ای (AWG) به همراه یک گزینشگر کانال اپتیکی (OCS) در چینش ارائه شده مورد استفاده قرار گرفت تا سازوکار گزینشگری را برای 23 حالت مختلف از تنظیم پذیری طول موجی به عهده گیرد. یک توا...

full text

شبیه سازی طیف تابش خودبه خودی- تقویت شده و مقایسه آن در فیبرهای دو غلافی مختلف آلاییده شده به ایتربیم

در این مقاله مدل موج رونده چند طول موجی به همراه معادلات نرخ، برای شبیه‌سازی طیف گسیل خودبه‌خودی تقویت شده در محیط بهره ایتربیم مورد استفاده قرار می‌گیرد. این مدل نشان می‌دهد که با حل معادلات نرخ در حوزه زمان و گستره طول موجی µm 1/1 – 0/9 چگونه پیکربندی تقویت کننده و طول آن می­تواند بر روی عملکرد تقویت کننده اثر گذاشته و مکان قله و پهنای باند را در آن تغییر دهد. همچنین اثر پارامترهای مختلف از ج...

full text

ساخت یک لیزر ایتربیومی دو طول موجی تنظیم پذیر، با استفاده از یک awg به عنوان گزینشکر طول موجی (محمدرضا عبدالحسینی مقدم )

در این مقاله ساخت یک لیزر دو طول موجی ایتربیومی فیبری تک مد با قابلیت گزینش پذیری یا تولید دو قله هم شدت در ناحیه طول موجی یک میکرون با کمترین فاصله طول موجی 0.53 و بیشترین فاصله nm 12.2 گزارش شده است. یک توری موجبر آرایه ای (awg) به همراه یک گزینشگر کانال اپتیکی (ocs) در چینش ارائه شده مورد استفاده قرار گرفت تا سازوکار گزینشگری را برای 23 حالت مختلف از تنظیم پذیری طول موجی به عهده گیرد. یک توا...

full text

اثر گسیل خود به خودی و اتلاف کاواک بر گذار بی‌دررو تحریکی رامان در داخل کاواک

In this paper, we study the robust technique of stimulated Raman adiabatic passage in an optical cavity considering decoherence effects of atomic spontaneous emission and cavity decay. Numerical solution of Liouville equation shows that the population transfer of the system is more sensitive to the cavity decay than the atomic spontaneous emission.

full text

My Resources

Save resource for easier access later


Journal title:
فیزیک اتمی و مولکولی

جلد ۷، شماره ۲۷، صفحات ۴۸-۵۶

Hosted on Doprax cloud platform doprax.com

copyright © 2015-2023